Selasa, 10 Jun 2014

Aku Silap

Aku tak tahu macam mana nak cerita..sedih aku rasa..arinie (11.6.2014) aku nak buat pulut durian..niat aku nak bagi kawan-kawan makan, disamping tue aku niat nak wat kenduri kat arwah tok-tok n tok abah aku..tapi tak sangka bila tiba arinie jadi macam nie..sedih betul la..aku sememangnya tak pandai wat pulut..aku minta tolong akak sorang nie wat pulut..akak nie ok je..pastue aku minta tolong sorang pegawai nie belikan durian..aku tak leh beli durian atas sebab tertentu..tapi ok la pegawai tue beli durian..tapi disebalik beli tue aku terasa la dia duk perli-perli aku suruh makan sampai abis..busuk keta katanya bawa datang durian..aku minta maaf la..kalau aku tahu nak kata kat aku macam nie, aku tak mo la nak nyusahkan orang..yang pasal buat pulut durian nie rupa-rupanya ada orang tak suka..jangan la buat muka macam tue kat aku..aku ingat nak wat bagi korang makan, tapi disebaliknya tak suka..kalau aku tahu arinie boleh jadi macam nie, aku tak minta tolong semua nie..memang silap aku yang aku ingat sume kawan ok, rupa-rupanya ada niat tak suka dan boleh buat perangai macam nie..tak pe la..last and last aku tak akan minta tolong atau buat apa-apa kenduri atau makan dengan korang dah..memang hati nie jahat nak kata nyesal, tapi aku niat nak wat kenduri..sampai hati korang buat macam tue..last arinie jadi macam nie dan hari-hari akan datang memang aku ingat memang tak leh nak bagi korang hapi..tq la atas segalanya, dan maaf menyusahkan korang semua..

1 komen:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)