Isnin, 21 Mei 2012

Bila Haris Berleter..

Jom tengok bila si dak comey nie berleter..

video
jom nonton..

Haris Si Nakal

Sekarang nie si baby nakal nie makin nakal jadinya..makin chubby dan makin comey..haris dah pandai naik walker baby..makin laju je bila naik walker tue..haris dah pandai merangkak dah..nak bagi lagi laju si comey nie merangkak, bagi je remote control tv ke..suka je dia..geram betul acu tengok haris nie..





tengok la gelagat haris nie..
sape tak geram tgk aksi manja makin menjadi-jadi..
geram acu tengok haris..

Ahad, 20 Mei 2012

Alhamdulillah..Selesai Satu Bab Penting..

Alhamdulillah..Selesai suda satu bab penting..next 2 lagi majlis penting dalam hidup aku..bahagia datang bila hubungan direstui kedua ibubapa...aku percaya pada jodoh yang telah ditentukan Allah S.W.T..semoga hubungan kami kekal dan bahagia selamanya hingga ke akhir hayat..terima kasih abg sebab sudi ambil cyg sebagai isteri yang sah..cyg akan menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri yang baik..insyaallah..terima kasih juga buat sume yang telah menjayakan majlis kami pada 19 mei 2012..terima kasih...inilah hasilnya pada ari tue..



selamat suda..dalam kenangan selamanya..

lagi gambar klik disini...klik disini

Selasa, 15 Mei 2012

Debaran Dirasai..

Wahhh...wahh...wahh...bape ari je lagi nie, aku bergelar .........terasa debaran makin laju..ahaks..mm..apa yang akan terjadi masa depan??tunggu dan lihat je..mm..lagi 2 ari je lagi akan menempuh hidup baru berkeluarga..semoga Allah s.w.t memberkati hidup kami dan bahagiakan kami selamanya..amin..

kau pinangku dengan bismillah..amin...

Khamis, 10 Mei 2012

Tak Bape Ari Je Lagi

Salam sume..nak citerkan perasaan sekarang yang tak bape lama je lagi nie nak bergelar ........huhu..mm..ntah la..ada kekadang rasa sangat suka, gembira, sedih, takut, bimbang, gelisah, dan kekadang tue tak de rasa pe pun..pelik betul la aku nie..tapi tue la..dah tak sampai sebulan dah..klau ikut pengiraan yang betul la, sahnya lagi 8 ari je..klau majlisnya dalam 14 ari je lagi..huhu..tak tahu pe yang patut aku rasakan..