Isnin, 20 Jun 2011

Minta Maaf..

Aku nak minta maaf kepada sesape yang aku termarah..bukan apa, bila mud marah aku datang, pas tue ada pulak yang ngaco, memang jadi mangsa aku la..tapi apa pun, thanks sebab tak marah balik...aku tak kan marah atau nak naik angin sesuka ati kalau tak de yang cari pasal atau sakitkan ati aku...bukan nak kata aku baik, tapi fikir la sama perasaan orang kan..tapi apa pun, aku minta maaf kalau ada terkasar bahasa atau marah atau tengking..(pada yang berkenaan sahaja..)

I'M SORRY...
; (

4 komen:

cik helena berkata...

kamu tak wat salah kat kite pong.heeee

izaz dania berkata...

yea ke..tq la..hehehe..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

sbb tu time marah atau mood xbaik, lebih baik duk sorang2.. baru xde hati lain yg terluka.. kn2?? keen byk kali dh alami camni dan time tu, keen akan silent je.. ^_^

izaz dania berkata...

mm...betul tue..tapi klau ada yang ganggu, ada jugak yang kena..klau org marah, jgn la duk kaco orang tue..